HS-Fotografie Weblog

HS-Fotografie Weblog

HS-Fotografie Weblog

Via dit weblog houd ik u op de hoogte van aanpassingen, aanvullingen en wat daar niet meer zij, op de site

hs-fotografie.com

AlgemeenPosted by HS-Fotografie 14 Nov, 2016 13:32:16

Sinds het laatste blog zijn er aan de site hs-fotografie.nl GEEN foto's meer toegevoegd.

Dit omdat de provider heeft besloten dat wanneer ik op de sites meer dan 5 pagina's wil tonen ik daar bijna 50 euro per maand extra voor moet betalen.

Enige tijd terug gaven ze te kennen geen onderhoud meer te doen op de Gallerijen waar we voorheen de foto's toonden en dat deze zouden verdwijnen. Daarop besloot ik de foto's met wat meer informatie te tonen op de site, maar nu ze deze stap gezet hebben, kan dat dus ook niet meer.

Inmiddels heb ik via een Amerikaanse host een nieuwe website gestart met de naam
hs-fotografie.com

Op de site hs-fotografie.nl staan de foto's nog steeds in groter formaat en wanneer u er op klikt kunt u ze beeldvullend bekijken, maar zoals gezegd kan ik er alleen onderhoud op plegen wanneer ik de site tot 5 pagina's terugbreng.
Nu dus verder op hs-fotografie.com waar ook foto's van mijn andere sites te zien zullen zijn. omdat ook die sites niet meer aan te passen, of aan te vullen zijn, tenzij ik de sites terug breng tot 5 pagina's

U kunt u aanmelden op dit blog om dit wekelijks in uw e-mail te ontvangen. Geef daarvoor uw naam en e-mail adres door, samen met een password dat u wenst te gebruiken.  • Comments(0)//blog.hs-fotografie.nl/#post4